Vi söker en utbildningshandläggare

Nyhet: 2017-09-27

Vill du vara med och utveckla våra utbildningsadministrativa rutiner? Vi söker en utbildningshandläggare som trivs i rollen som problemlösare och spindeln i nätet. Välkommen att söka tjänsten senast 12 oktober!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och innefattar att du är ett kvalificerat stöd till såväl ledning som kollegor i studieadministrativa frågor. Bland annat kommer du att ansvara för att ta fram uppföljning och statistik avseende institutionens utbildningsuppdrag och utfall. Du kommer också att vara ett administrativt stöd i kommittéer och råd och arbeta med utbildningsplaner, kursplaner och litteraturlistor. Vidare ingår att vara samordnare för vår kompletterande socionomutbildning som startar till våren samt att vara administrativt ansvarig för institutionens lokalbokning.

Tjänsten söks via Göteborgs universitets jobbportal senast 12 oktober. Klicka här för att komma till jobbportalen och läsa mer om tjänsten.