Konferens: Forskning pågår om funktionshinder och åldrande

Konferens

Volvosalen, Hus E, Vasagatan 1, Handelshögskolan.

Teman: personlig assistans, genus, rättigheter, professionellt stöd, hemtjänst, autonomi och delaktighet. Se fullständigt program nedan.

Volvosalen är anpassad för funktionshindrade med rullstol. Enklast är att välja ingången från Lillabergsgatan 4, där finns en hiss från markplan (plan 3) till plan 4 där salen är belägen. Det finns också hörslinga i salen.

Arrangör: forskargruppen NORM, institutionen för socialt arbete i samarbete med FoU Väst/GR

Föreläsare: Medverkande: doktorander och forskare från institutionen för socialt arbete och FoU Väst.

Datum: 2017-11-17

Kategorier: Socialt arbete