Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till institutionen för socialt arbete

Socialt arbete - om människors levnadsvillkor och samhällets åtgärder

Socialt arbete inrymmer studier av socialt utsatta människors livsvillkor och erfarenheter. Utgångspunkten i socialt arbete är att försöka förstå och förklara sociala fenomen och problem på individ- grupp- och samhällsnivå, samt skapa möjligheter till förändring.

Socialt arbete är huvudämne både på grund-, avancerad- och forskarnivå. Vårt största program är socionomprogrammet, som är ett av de mest sökta utbildningsprogrammen i landet. Vi erbjuder också nationella och internationella masterprogram, fristående kurser och uppdragsutbildning. Vår forskning innefattar ämnesområden som barn- och familj, fattigdom, missbruk, internet och nya media, funktionshinder, sexualitet, samt organisation och profession. 


Är du vår nya administrativa chef? 

Vi söker en administrativ chef som trivs med att vara mitt i verksamheten och samarbeta med människor både inom och utanför universitetet. Du kommer att ha det operativa och strategiska ansvaret för det administrativa verksamhetsstödet vid institutionen för socialt arbete. Sök tjänsten senast 2 maj! 

Läs mer om tjänsten och sök den på Göteborgs universitets jobbportal

Terminstider

Vårterminen 2018
15 januari - 3 juni

Höstterminen 2018
Kurser inom socionomprogrammet och kompletterande socionomutbildning: 30 augusti - 16 januari

Övriga kurser på avancerad nivå: 3 september - 20 januari

Vårterminen 2019
21 januari - 9 juni

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: Jenny Meyer|Sidan uppdaterades: 2018-04-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?