Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Intresset för föräldraskapsstöd större än utbudet

  [2018-10-09] Hur vill tonårsföräldrar ta emot föräldraskapsstödsinsatser? Frågan undersöks av forskaren Karin Wallgren Thorslund. Hennes studier visar att en av barriärerna till föräldraskapsstöd är bristande information om att insatserna finns.

 • Forskningsmedel beviljade

  [2018-10-03] Forskningsrådet för hälsa, arbetsliv och välfärd, Forte, har beslutat om projektbidrag i årets öppna utlysning. Drygt 73 miljoner kronor går till forskningsprojekt vid Göteborgs universitet.

 • Kurstips för vidareutbildning: "Kris, psykisk ohälsa och återhämtning"

  [2018-10-02] Vad betyder globalisering, ökade flyktingströmmar och förändring av arbetsmarknad och trygghetssystem för den psykiska hälsan? Hur ser möjliga vägar till återhämtning ut och vilka copingstrategier är relevanta? Detta är teman som tas upp i kursen ¿Kris, psykisk ohälsa och återhämtning.¿

 • Kurstips för vidareutbildning: "Familj och föräldraskap"

  [2018-09-26] Arbetar du med barn och familj och vill lära dig mer om modern familjeteori? I kursen ¿Familj och föräldraskap¿ får du ta del av aktuell forskning och lära dig mer om teorier och metoder som är relaterade till familj, föräldraskap och nya samlevnadsformer.

 • Kurstips! "Teoretiska perspektiv på social exkludering och kontroll"

  [2018-09-24] Utanförskap och marginalisering är brännande teman i samhällsdebatten idag. Men vilka sociala mekanismer och diskurser kan leda till exkludering av olika slags "problemgrupper" i samhället? Detta lyfts i vår fristående kurs "Teoretiska perspektiv på social exkludering och kontroll".

Fler nyheter

Kontaktinformation

Institutionen för socialt arbete

Box 720, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Sprängkullsgatan 23-25

Telefon:
031-786 0000 (vxl)

Fax:
031-786 1888

Sidansvarig: Jenny Meyer|Sidan uppdaterades: 2015-11-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?