Passa på! Platser kvar på gratis utbildningsdag inom social barnavård

Nyhet: 2018-03-01

I ett av våra forskningsprojekt erbjuds en utbildningsdag om barns anknytning och dess betydelse för bedömningar och beslutsfattande inom den sociala barnavården. Det finns några platser kvar så passa på att anmäla ditt intresse!

Professor David Shemmings kommer att hålla i denna utbildningsdag, där deltagarna introduceras för teorier och forskning om barns utveckling och anknytning. Målet är att denna kunskap ska kunna bidra till bättre beslutsfattande inom den sociala barnavården. Utbildningsdagen riktar sig främst till socialarbetare, jurister, ledamöter i socialnämnder och nämndemän i förvaltningsdomstolar, som är inblandade i dessa beslutsprocesser.

När: 10 april 2018 kl. 9:30-16:30
Var: Göteborgs universitet, Linnésalen, Seminariegatan 1B, Göteborg
Föreläsare: Professor David Shemmings

Utbildningsdagen är kostnadsfri men deltagande kräver att du anmäler dig och får ett bekräftelsemejl. Till mer info och anmälan: http://bit.ly/2GSNRa3