Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Socionomprogrammet öppnar antagning till senare del av program

Nyhet: 2017-03-17

Längtar du till västkusten, är student vid ett annat lärosäte och har slutfört minst tre terminer på socionomprogrammet? Då är du välkommen att ansöka om antagning till senare del av socionomprogrammet vid Göteborgs universitet. 

Till höstterminen 2017 finns nu en möjlighet att ta in nya studenter på termin 4, 5, 6 och 7 av socionomprogrammet. Behöriga att söka är de som avklarat minst tre terminer av socionomprogrammet vid annat lärosäte. Det finns också möjlighet att komplettera ansökan med studieresultat från innevarande termin. För att söka behöver du uppfylla grundläggande behörighet och särskilda behörighetsvillkor för antagning till socionomprogrammet.

Ansökan ska vara institutionen för socialt arbete tillhanda senast 15 maj 2017.

Formuläret för att ansöka om antagning till senare del av socionomprogrammet hittar du här.

Vid frågor: kontakta socionomprogrammet@socwork.gu.se


Om institutionen för socialt arbete och socionomprogrammet
Institutionen för socialt arbete är en del av Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet. Vi bedriver undervisning på grund-, avancerad- och forskarnivå. Med 1 500 studenter och 130 medarbetare är institutionen en av universitetets största. Majoriteten av våra studenter hittas inom socionomprogrammet – ett av de mest sökta utbildningsprogrammen i landet. Varje läsår tar cirka 300 socionomstudenter examen hos oss. Våra lokaler är belägna i centrala Göteborg, inom Campus Haga.

Läs mer om Göteborgs universitet

Läs mer om studentlivet i Göteborg
 

AV: Jenny Meyer

Sidansvarig: Jenny Meyer|Sidan uppdaterades: 2014-08-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://socwork.gu.se/Aktuellt/%22nyheter%22/nyheter//socionomprogrammet-oppnar-antagning-till-senare-del-av-program.cid1432060
Utskriftsdatum: 2018-02-21