Vi söker fältstudieplatser till våra socionomstudenter

Nyhet: 2018-09-13

Snart är det dags för några av våra socionomstudenter att ge sig ut i den praktiska verkligheten för att göra fältstudier. Just nu söker vi verksamheter som tycker att det vore kul att ta emot ett student-par i höst.

Fältstudierna genomförs under två veckor: 19–23 november och 10–14 december. Resultatet av fältstudierna blir en B-uppsats; ett vetenskapligt arbete som kan komma verksamheten till nytta. Flera av våra fältstudieplatser återkommer termin efter termin eftersom att studenternas uppsatser har varit användbara för verksamhetens utveckling. Temat för B-uppsatsen kan vi gärna träffas och prata mer om. Men först är intresserade verksamheter välkomna till en informationsträff:

När: Onsdagen den 7 november kl. 15.30
Var  institutionen för socialt arbete, Sprängkullsgatan 23, konferensrum Pilen på våning 3

För att anmäla ditt intresse att bidra med fältstudieplats samt anmäla ditt deltagande vid informationsträffen klickar du här.

Här finns ytterligare information om fältstudieplats och länk till anmälan

Senast 28 september behöver anmälan vara oss tillhanda.

Välkomna!