Vi söker projektassistenter

Nyhet: 2020-02-13

Institutionen för socialt arbete utlyser ett antal tidsbegränsade anställningar i form av timarvodering (intermittent) som projektassistent. Arbetet innebär bl.a. transkribering av intervjuer, insamling av enkäter och andra administrativa uppgifter som stöttar våra forskningsprojekt.

I denna utlysning samverkar vi med Göteborgsregionene (GR) och arbetet utförs vid behov och inom ramen för ett antal forskningsprojekt på institutionen samt på Göteborgsregionen, FoU i Väst. Sök senast 29 februari!

Du kan läsa mer om utlysningen och söka tjänsten via GU:s jobbportal: https://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/Lediga_anstallningar-detaljsida/?id=5556

Välkommen med din ansökan!