Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Panelsamtal: Vilket samhälle vill du ha?

Seminarium

Frölunda Kulturhus, Lilla salen. I samarbete med Göteborgs Stad/Frölunda Kulturhus.

Växande samhällsklyftor - hur kan de förstås och vad kan
göras för att motverka dem? Hur arbetar Göteborgs stad för att minska boendesegregation och inkomstgap? Välkommen till ett panelsamtal om välfärd!

Var med i diskussionen med dina frågor, idéer, synpunkter
och funderingar!

Föreläsare: Inledande presentation av Anna Ryan Bengtsson, doktorand institutionen för socialt arbete: välfärdspolitikens utveckling Panelsamtal: Moderator: Sewilius Berg, curator och producent för seminarieprogrammet hos Göteborgs Stadsteater. Seroj Ghazarian, utvecklingsledare för mänskliga rättigheter, Göteborgs stad Ingela Andersson, utvecklingsledare, Jämlikt Göteborg, Göteborgs stad Lasse Fryk, universitetslektor, institutionen för socialt arbete: Hur kan social och ekonomisk utslagning samt social och rumslig segregation motverkas i utsatta stadsområden i Göteborg - liksom i många andra europeiska städer? Ulla-Carin Hedin, professor emerita i socialt arbete, Göteborgs universitet, har forskat om civilsamhällets roll och sociala företag

Datum: 2018-10-11

Tid: 18:00 - 20:00

Kategorier: Samhällsvetenskap

Arrangör: Frölunda Kulturhus i sambarbete med Göteborgs universitet, institutionen för socialt arbete

Ytterligare information:
Inbjudan panelsamtal 11 oktober 2018 Fro¿lunda Kulturhus .pdf

Kontaktperson: Jenny Meyer

Sidansvarig: Jenny Meyer|Sidan uppdaterades: 2014-04-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?