Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskning pågår om funktionshinder och åldrande

Den 17:e november 2017 arrangerade forskargruppen NORM (Normalitet, Omsorg, Rättigheter, Makt) vid institutionen för socialt arbete en konferens om funktionshinder och åldrande i samarbete med FoUiVäst/GR. Konferensen hölls i Volvosalen på Handelshögskolan och gästades av ett 130-tal praktiker.

Forskargruppen NORM består av både juniora och seniora forskare samt doktorander. Forskning inom gruppen innefattar olika aspekter av omsorg; informella stödnätverk och professionellas respektive anhörigas omsorgsinsatser. Forskningen fokuserar också samhällelig policy, kategorisering, genus samt nivåer av professionellt arbete inom verksamheter riktade till äldre och personer med funktionsnedsättning.

Konferensens tema

Personlig assistans, genus, rättigheter, professionellt stöd, hemtjänst,
boende, autonomi och delaktighet. 

Program 

Ladda ner programmet här

Kontakt

Vid frågor om konferensens innehåll och för att komma i kontakt med forskargruppen NORM, vänligen kontakta Anna Dunér: anna.duner@socwork.gu.se

 

Foto: Jenny Meyer

Sidansvarig: Jenny Meyer|Sidan uppdaterades: 2017-11-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?