Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Socialtjänstforum 2019 - möte mellan praktik och forskning

Vilken roll spelar socialtjänsten för integration och delaktighet? Vad främjar integration och hälsa bland ensamkommande? Vilka lärdomar kan vi dra av integrationens historia i Norden? Och hur kan vi förbättra delaktighet och samarbete mellan forskning och praktik när det gäller forskningsfrågor?

Årets konferenstema Integration & Delaktighet kommer att tolkas i bred bemärkelse. Programmet bjuder på presentationer av den senaste forskningen inom området, panelsamtal och möjlighet att ställa frågor och diskutera med forskare. Det finns gott om utrymme för dialog och nätverkande! Nytt för i år är en posterutställning av doktorander i socialt arbete som ger en inblick i pågående forskningsprojekt. 

Tid och plats

21-22 november 2019Quality Hotel 11, Eriksbergshallen, Maskingatan 10, Göteborg 
Vägbeskrivning: https://goo.gl/maps/PnfazfBEfbyssp6j6

Årets tema

Integration & Delaktighet

Program

Ladda ner programmet här

Om Socialtjänstforum

Under Socialtjänstforum möts praktik och forskning. Syftet är att stärka dialogen mellan teori och praktik och ge de som dagligen arbetar inom socialtjänsten möjlighet att ta del av aktuella forskningsresultat och samtidigt ge forskare synpunkter på angelägna forskningsfrågor och deras användbarhet.

Konferensen bygger på aktiv medverkan från samtliga deltagare. Den bärande idén är att forskarna genom sina anföranden presenterar forskningens syn och resultat, därefter ges möjlighet att delta i en dialog med forskarna och övriga konferensdeltagare.

Arrangörer

FORTE, institutionen för socialt arbete/Göteborgs universitet, FoUiVäst/GR, Centralförbundet för Socialt Arbete (CSA) och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL

Upplysningar och frågor

För frågor om konferensens innehåll, socialtjanstforum@gu.se

För frågor om anmälan, logi och fakturering, kurs@goteborgsregionen.se

Sidansvarig: Jenny Meyer|Sidan uppdaterades: 2019-11-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?