Forskarskola för yrkesverksamma i socialtjänsten

Forskarskola för yrkesverksamma i socialtjänsten är ett samarbete mellan Lunds universitet, Malmö universitet, Göteborgs universitet och Linnéuniversitetet.

Forte, Forskningsrådet för hälsa, arbetsliv och välfärd, har beviljat medel för en forskarskola för yrkesverksamma i socialtjänsten. Forskarskolan är del i forskningsprogrammet om tillämpad välfärd och syftar att långsiktigt bidra till kunskapsuppbyggnad inom socialtjänsten. Forskarskolans inriktning ska svara mot prioriterade kunskapsbehov inom socialtjänsten.

Utbildningen ska ge yrkesverksamma personer i socialtjänsten möjligheten att uppnå en licentiatexamen inom fyra år. Första antagning kommer att ske under våren 2019 för studiestart 1 september 2019. Tio personer kommer att antas, fördelade på de fyra lärosätena.

Klicka här för mer information

Sidansvarig: Ingegerd Franzon|Sidan uppdaterades: 2018-09-25