Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Individuell studieplan

Vid antagningen skall doktoranden tillsammans med sina handledare utforma en individuell studieplan (ISP) för forskarutbildningen.

ISP-systemet är ett webbaserat systemstöd för hantering av doktoranders individuella studieplaner. I ISP-systemet upprättas och revideras studieplanen av huvudhandledare och doktorand, granskas och godkänns av doktorandexaminator för att slutligen fastställas av prefekt. Den individuella studieplanen ska tydliggöra vilka rättigheter, skyldigheter och förväntningar som finns i förhållandet mellan fakultet/institution, handledare och den enskilda doktoranden.

ISP-systemet är upprättat i enlighet med den universitetsgemensamma mallen för individuella studieplaner vid Göteborgs universitet och i enlighet med Högskoleförordningen samt doktorandreglerna vid Göteborgs universitet.

Det finns två sätt att logga in till ISP-systemet. Antagna doktorander och handledare loggar in via Medarbetarprotalen/Verktyg/Individuella Studieplaner. Handledare som har sin anställning utanför Göteborgs universitet loggar in som extern användare via denna sida på Medarbetarportalen.
 

Sidansvarig: Ingegerd Franzon|Sidan uppdaterades: 2019-02-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?